Ads 468x60px

domingo, 19 de mayo de 2013

Montserratina 3 - A.E. Piera 1

Victoria del Sector Montserratina por tres goles a uno en el Municipal de la Torre Roja, en un partido limpio, deportivo, sin ningún hecho extradeportivo a destacar, sólo fútbol. Nos adelantamos en la primera parte con 2 goles para meter el tercero en la segunda. En el 90 el Piera marcaría su gol del honor.

Importante partido para nosotros que debíamos ganar si queríamos seguir peleando por el ascenso aunque ya no dependa de nosotros. Tenemos que sacar los puntos que nos quedan y esperar.
Y con esa mentalidad salimos al terreno de juego, imprimiendo un buen ritmo de juego desde el principio. Tanto es así que a los 4 minutos Karim se marcha por la izquierda, pisa área, amaga, y cruza marcando el primero para los azulones.

El partido se ponía de cara pronto, pero debíamos seguir apretando. Teníamos el control del balón y tuvimos ocasiones. Nuestros delanteros pisaban área, tuvimos faltas a pocos metros del área, pases en profundidad para los atacantes.
El Piera se asomaba tímidamente de vez en cuando por las bandas, y con algún chute lejano, pero con poco peligro.

Al poco rato, llegaría nuestro segundo gol, en una jugada en que le llega la pelota a Pascu, al borde de la frontal, y le pega con una tranquilidad pasmosa, como si la cosa no fuera con él, ajustado al primer palo. Bueno gol.

Se sucedían las ocasiones y las jugadas de ataque, ente ellas un magnífico reverso de Wanchy que deja clavado al defensa y logra irse por banda para intentar el centro de gol. Lástima que no acabara dentro.

Media parte con dos cero. Debemos matar el partido.

En la segunda la tónica era la misma, jugando mucho en campo contrario, y defensivamente preocupándonos de sus contras que siempre son peligrosas.
Intentábamos presionar con un Damian incombustible, un Rafa que intentó la tan ansiada chilena, lástima que no la tocara, en definitiva un equipo que buscaba el tercero.

Casi al final, llegó un balón al Niño que controló y con suavidad y mucha clase la puso en el segundo palo. Golazo para marcar el tes a cero.

Como ya es habitual, nosotros no podíamos dejar la porteria a cero, y en una falta escorada a la derecha llegaría el gol del Piera en el minuto 90.

Buen partido en general, pero hay que intentar evitar el relax que nos entra en los partidos que se ponen de cara pronto.
Felicitar al Piera por ser uno de los equipos más agradables contra los que jugar. Ni una entrada fea, ni siquiera una mala palabra. Gran equipo!

Alineación: Toni, Verdu, Vidal, Edu, Fede, Pascu, Niño, Negro, Dami, Rafa, Karim.

Banquillo: Medina, Wanchy, Javi, Víctor, Lomeña, Alberto.

1 comentarios:

Il Professore dijo...

De la web del Piera:

UDS MONTSERRATINA 3 AE PIERA 1

BON PARTIT DEL PIERA... TOT I LA DERROTA

El Piera, amb baixes importants en defensa, va oferir una bona imatge davant d'un dels grans del campionat que no va respirar tranquil fins al minut 87.
Per joc i per ocasions, els pierencs es van merèixer alguna cosa més.
A priori les coses no pintaven bé. Mancats d'efectius en totes les línies, davant d'un bon equip, en un camp gran,... Però el Piera va demostrar ahir que si vol pot competir davant de qualsevol. Tot i el 2 a 0 al primer quart d'hora els pierencs , amb ganes i compromís, no van posar les coses fàcils a una Montserratina que preveia la golejada.

Malament van començar les coses per al Piera quan al minut 2 una jugada per banda esquerra de l'atac local, l'extrem se'n va del defensa i afusella Alfredo aconseguint l'1 a 0. Deu minuts després, una jugada d'atac pierenca acaba amb una assistència perfecta de Johny a Jordi Blanco , però aquest darrer no encerta davant la sortida desesperada del porter local. A la jugada següent, un xut col·locat i precís des de fora l'àrea pierenca va suposar el 2 a 0. S'havia passat de l'empat a un al dos a zero ! La Montserratina era qui dominava i qui tenia el control de la pilota, però el Piera - tot i el desavantatge al marcador - creava ocasions en contraatacs perillosíssims. Així, al minut 15, Jordi Blanco va poder marcar però no va saber aprofitar un error en el refús del porter de la Montserratina i va enviar la pilota fora. La resposta dels locals van ser dues ocasions seguides, una al minut 17 i una altra al 21, en què Alfredo - qui si no ? - va respondre amb dues aturades d'antologia. El joc era bonic, amb dos equips que lluitaven i buscaven el gol. Així les coses, el central pierenc Berci es va lesionar i el míster va haver de refer l'equip posant Jordi Blanco a l'eix de la defensa amb la qual cosa es van perdre efectius a la davantera. Tot i aquest contratemps , al minut 22 Jordi Bernabé va tenir la gran ocasió per retallar distàncies, però el seu xut va sortir llepant el pal . La darrera oportunitat pierenca va ser per Joaquim qui després d'una bonica jugada personal xutà un pèl massa alt.
La segona part va ser menys interessant, amb un Piera molt ben tancat al darrera i que no va donar cap opció a un rival que tocava i tocava , però sense gens de profunditat. Al minut 65 va arribar la jugada clau quan Jordi Bernabé va enviar un xut al travesser que hauria pogut posar el Piera al partit . Els locals, per la seva banda, el més perillós que van fer va ser un xut molt alt al minut 77 ! Finalment la qualitat dels jugadors de la Montserratina va quedar palesa amb un golàs d'un xut de fora l'àrea que va posar el 3 a 0 al marcador. Tot i que ja era el minut 87, el Piera va trobar premi al seu joc amb un magnífic gol de falta de Johny als minuts de descompte.

ALINIACIÓ UDS MONTSERRATINA : Sigler, Sedano, Verdugo, Karim, Acosta, Pascual, Carmona, Vidal, Álvarez, Querol, Cruzado i Fernández. També : Medina, Víctor, Alberto, Zurera, Lomeña i Jiménez.

ALINIACIÓ VAE PIERA : Alfredo, Jesús, Berci, Miquel, Òscar, Rafa, Johny, Vicente, Javi Navarro, Joaquim i Jordi blanco. També : Ícarus, Jordi Bernabé, Pons i Muski.

ÀRBITRE : Xiulà el Sr. Antonio Arévalo Montilla, correcte. Mostra targetes grogues als pierencs Jesús i Muski.